RSS

Gästerna återvände

12 Jul

hemåt på förmiddagen. Småslitna gudbarn då de och deras mor var på Ed Sheeran på Ullevi och kom tillbaka mitt i natten eller ja, i morse. Jag nyttjade kusinens till diverse fix i trädgården och inne. Måbärshäcken är fixad och diskmaskinen återställd till rätt höjd så satt den inte tippar framåt. Jag fick hjälp att ta ner gamla badrumsskåpet på gäst WC och vi satte upp det jag haft i stugan i många år. Vitt och inget fel på den. Bytta toarullshållaren med den vita som var på övervåningen så nu blev det ljust och fint. Jag tvättade målning  och tak och idag har jag målat första lagret så tak, lister och undersidan av trappen som går genom rummet och oj vad mycket smålister pappa hade satt… det var inte bara att rolla så jag har penselmålat första grunden. Stel i nacken? Gissa 2 ggr. Men det får slita för nu skall det bli gjort. De är nästan klara i Vita Huset med tak och panel i köket.

Igår fick vi fikagäster då mammas kusin m fru kom förbi på väg hem och så kom vapensyster I in en sväng när hon passerade byn. Fotboll förståss och vi har ätit så magen stått i fyra hörn varje kväll.

Nu har lugnet lagt sig, vi gör inte många knop. Varmt, jodda, men det kom lite strilregn när jag stod och målade så det blev klarare luft.

Före/efterbilder kommer no, men moster I-B, du får allt komma hit och se själv hur det blir 🙂 Ni är väldans välkomna.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 12 juli, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: