RSS

Första gurkan

13 Jul

för året skördad i växthuset. Vet att vissa har skördat hur mycket som helst redan  maj/juni men här har det inte kommit i backen förrän i början av juni så nu är det igång. Även mycket blommor och nya på G. Verkar vara många honblommor så det blir avkastning. Hanblommorna vissnar ju bara. Har två plantor mini och en planta med vanlig slangurka. Tiny Tim-tomaterna blommar och där har jag 5 st så blir det på alla dem kan jag mumsa godis i mass i augusti 🙂 Hundred and Thousand har ju precis börjat växa till sig och hej hej hopp säger jag bara.. det kommer vara meterlånga revor innan säsongen är över. Även de är berikade med mycket blommor så bring it on säger jag bara.

Nackdelen eller ja det kan även vara fördel, med att ha så mycket blommor och plantor är ju att de kräver vatten och att åka bort nu i hettan är inte ett alternativ för mig. Tur att man trivs hemma 🙂

Mamma är till CSK idag då hon blev inkallad på en återbudstid, men jag valde att stanna hemma och måla istället. Har intagit frukost och skall läsa PDF-tidningen, sedan  skall jag ta tag i penseln igen. Nacken är stel och benen möra efter att ha stått på trappstegen. Det är inte det bästa i arbetsställning då trappen är lite trickig. Själva taket är ju inte så stort så det är nästan lättast, förutom då att man får hålla huvudet i konstig vinkel. Skulle aldrig klara av att vara målare.

Fuktig läskig luft och det lär bli varmt även idag. Mörkare moln så kanske vi kan få del av regn. Blir det åskskurar lär det bli störtskurar. Vi får se. Ha en bra fredag!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 13 juli, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: