RSS

Gör din egen kylkudde :-)

18 Jul

Ni som följer mig på FB och Instagram har säkert sett att jag för ett par dagar sedan fick tipset att lägga vetekudden i frysen och ha den som kylkudde i sängen. Testades igår kväll och både mor och jag konstaterade att våra kuddar kommer användas framöver. De funkar ju lika bra på dagen sådana här hysteriskt varma dagar. Så nu kan man använda dem även när man inte har ont eller fryser. Häpp!

Prognosen visar front över oss och det lär skvätta och ladda ur så vi får nog dra ur viktiga strömförsörjda apparajter innan vi åker till stan vid 08-snåret. Vi samkör idag då Nathalie skall till jobbet och syrran planerat att köra henne och passa på att handla. Vi ville åka tidigt så vi kunde samordna våra ärenden. Bävar för varm bil men ACn får göra sitt. Syrran tål inte blåst så bra med sin EDS men hon får klä in sig 🙂

Det var en helt underbar kväll igår. 24 grader, vindstilla och inga mygg/knott. Gick min vattningsrunda utan att hålla på att smälta bort. Men huj så varmt det var när man kom in igen. Fönstret stod helt öppet inatt så i morse låg det på runt 20 grader så jag sov gott inatt. Förberedde med frottéhandduk på kudden då jag inte ville ha en blöt kudde som natten innan. Men då vetekudden låg bakom ryggen på mig hade jag somnat på vänster sida och jag hade inte rört mig på hela natten vad det verkar.

Då får vi se om vi får det efterlängtade regnet. Ha en bra onsdag!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 18 juli, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: