RSS

En söndagstur

22 Jul

i sulkyn blev det för Amigo idag (lånade bilder från Eva och systern)
Amigos-vinkel
Han började med att sitta och spana över kanten
Amigo-i-sulkyn
Men sedan blev det lite läskigt och mattes knä kändes tryggare och givetvis
fick han bättre utsikt 🙂
Sitta-i-knä
Annars har vi haft en härligt sval dag. Vi t o m tog eftermiddagsfikat i paviljongen. Det har inte hänt sedan i början av maj. Skördat lite gurkor och mamma skrapade ihop en gryta potatis – på tre rader.. så jäkla dåligt så det finns ingen som helst orsak att lägga ner jobb på detta. Nästa år blir det ärtor och annat i landet och potatis i hinkar.

Själv har jag så äntligen målat klart på lilla WC. Dock inte helt nöjd så jag fick helt fel fogmassa och det vill inte riktigt fästa utan stöter bort färgen. Men det får vara så här nu, så får jag fixa det längre fram. Om någon glor på det och stör sig så får de måla om själva 🙂 Skönt att få det klart. Det tog väl i stort sett hela dagen i anspråk men vi hann med en promenix genom byn.

I morgon skall jag ut på vift och har tänkt hoppa in på Jysk på vägen och har reserverat två mörkläggningsgardiner i cremefärg till vår västsida. De stöter bort värmen så det är behövligt då det är östersida där och det ligger på rejält på morgonen och förmiddagen. Gäller att få upp dem innan nästa puff med hetta kommer farandes på onsdag. Det lär bli gräsligt varmt på fredag när vi skall hjälpa till på Ingela’s 50-årskalas. Phu. Men sedan säger de att det skall svalna till normal högsommar. Spörres.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 22 juli, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: