RSS

Luftfuktigheten

29 Jul

var då rakt på topp idag. Man håller på att tappa mjölkpaket mm så det blir mer än kondens. Man blir blöt i ansiktet bara av att gå ut – förvisso bra för hyn och mina ögon mår bättre i värmen, så fine. Men läskigt är det. Torkade upp lite när solen kom fram på eftermiddagen.

Loppis var öppet idag och jag brukar hjälpa henne att lägga upp på fejjan så det sprider sig bra. Mammas kusin var upp med sitt barnbarn så de ringde och undrade om vi bodde långt ifrån. Typ 500 meter 🙂 Så de kom lagom till fikat, liksom Ingela som kom med saker som blev kvar efter kalaset. Blev en trevlig stund i kuvösen. Jag hjälpte henne med Tack-kort men det blev enbart till fejjan för det är för lågupplösta bilder för att få dem bra i utskrift. Det får bli till att piffa upp sig och ta nya kort med systemkamera i dagsljus.

22 grader ikväll. Varit ute på min vattningsrunda och även pysslat om tomatplantorna genom att klippa bort en hel del blad, så att växtkraften går till tomaterna istället för det gröna. Det är något otyg på dem i hörnet, samt på alla andra växter intill så det är väl något som trivs i torkan. Men jag klipper bort alla gulaktiga blad och skubbar på stjälkarna som har småkulor på sig. Funkar ungefär som klematissteklarna vad det verkar. Rosorna fick jag rena när jag grävde upp dem.

I övrigt en dag som jag lägger till handlingarna i mörka högen. Men det är bara att kravla sig upp igen. Har jag hört.  Dock glada nyheter från körledaren. Den 13:e augusti drar vi igång igen. Äntligen.

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 29 juli, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: