RSS

Raindrops are fallin’

22 Aug

eller snarare är det en mist-maskin som flajsar på för fullt. Vissa regn är mer obehagliga än andra att vara ute i. En bra dag för inomhusfix, sång och musik. Har suttit en stund med noter och tar ut och skriver in i texten så att jag kan sitta och öva utan att behöva ha koll på själva nothäftet.
Piano-noter
Appen Perfect piano är toppen som hjälpmedel. Dock blir det fördröjning mellan anslag och ljud när man har blåtand eller headset på sig. Alltså får man köra utan. Vårt piano är lite småsurt så jag håller mig till den digitala så länge. Övade om och om igen på ev solot så jag tror jag har grunden klar för mig. Finns lite variationer men vi får se. Det är några månader kvar samt att jag inte vet om ordinarie solist är på plats.

Nu skall jag leka frisör och piffa till mamma i håret. Hon fyller år i morgon så hon vill ha lite hôffs på frisyren 🙂 Eva börjar jobba på travskolan ikväll så vi får sällskap till kvällsmaten. Hunden kurar här så vi får se om han vill komma med ut på promenix i fina vädret om en stund. Han har fått långprommis idag så det räcker med småturer.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 22 augusti, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: