RSS

Poff

28 Aug

sa det och det blev strömlöst precis när jag skulle gå ner för trappen. Tur att man går upp i ottan. 30 min var den borta och jag såg på FB-flödet att det var många som var stressade då de flesta går upp den tiden. Blev en spartansk frukost men jag åt lite extra på jobbet och fick mitt kaffe. Mör i kroppen är bara förnamnet. Vi står nästan hela tiden och inget bra arbetsbord men vi kämpar på. Det tar sin lilla stund att vänja sig vid att ha folk omkring sig och det är för min del bästa stället att arbetsträna på. Men satan vad sliten jag är… Blir stressiga dagar. Hann iväg till kören igår och jag är så tacksam för servicen vad gäller mat och matlåda som mamma bistår med. Annars hade det blivit hämtmat.. När vi satte oss för att rensa ur ärenden och jag skulle sitta och pricka av en lista dunkade jag ner i varv och höll på att somna där jag satt. Det var väl tur att den energidippen kom innan jag satte mig i bilen.. fick sitta och sjunga för att hålla energin uppe. Blev duktigt med puls när jag höll på att få en stor rovfågel i framrutan så då vaknade jag till rejält.

Ikväll blev det skype-intervju med killen som sammanställer allt han kan om Sikta mot stjärnorna och så har jag fixat en ”teaser” för gospelfestivalen. Fick till slut kläm på den nya video editorn så det blev skapligt. Men när jag skulle konvertera den visade det sig att jag måste ha pro-versionen. Orka.. men fasen, skall ju jobba mer med den så jag kostade på mig en licens. Var 30% rabatt står det, är det säkert varje månad men det var överkomligt pris. Sedan gick det perfekt. Så nu kan jag börja öva och göra egna ”filmer” till mina inspelningar. Trött som jag vet inte vad, behöver gå igenom låtarna till konserten i morgon, men hinner nog när jag kommer hem innan, skall gå hem tidigare, blev många timmar idag så det jämnar ut sig. Skönt att få koppla av och varva ner innan samt att få energi av goa gänget.

Ja det händer inte så mycket mer 🙂

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 28 augusti, 2018 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Poff

  1. Znogge

    29 augusti, 2018 at 10:54

    Jag tycker alltid det händer mycket hos dig! Strömavbrott är verkligen irriterande och man inser hur beroende man är av elen….

    Kram

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: