RSS

Augusti packar ihop sig

31 Aug

och även veckan inför helgen. Igår fick jag en kväll hemmavid och då det var skönt väder passade jag på att rensa de uppgrävda ölandstokarna och få bort allt gräs och klippa tillbaka dem. Grävde ner alla tre vid södra sidan av lekstugan så får vi se om de vill sig. Sett anskrämliga och magra ut i många år men lite grönt på så de har kämpat att överleva. Minns inte vilka färger det är men jag tror att en är rosa och en vit, men vi får se hur det blir med färgsättningen.

Mamma fick akut ont i högra knät/knävecket igår så jag är väldigt nöjd med att jag bor där jag gör och kan hjälpa till. Hon satte sig vid TVn men vi konstaterade att detta kan bli en match att ta sig upp till sovrummet. Jag gick upp och slog på trapphissen och körde ner den och så hämtade jag käppen så hon kunde ta sig upp från fåtöljen till trapphissen. Vore ljusblått det om hon suttit där och inte kommit upp.. Idag var det bättre i alla fall så det känns skönt. Man vet ju inte om det är en propp eller annat. Envisa gamla sjuksköterskor är inte någon enkel match att få iväg så man får vara ihärdig. Men det var ingen fara då det inte gör ont längre. Vi hade rätt så lugnt på jobbet och jag for hemåt vid lunch och hängde med till lilla grannstaden så att mamma inte körde själv. Får styra dagarna själv så det passade bra.

Är duktigt trött efter veckan. Bara detta att gå upp i ottan är inget kroppen direkt vant sig vid än och att ha fullt upp flera kvällar i veckan är jag inte van vid och inte helt i form för men det har gått bra även om det sliter. Nu tänker jag ha en ledig helg, visst skall jag jobba med föreningarnas hemsidor, men inte tänkt åka någonstans. Ja det är Oxhälja denna helgen så vi får väl ta oss en tur.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 31 augusti, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: