RSS

Då har jag

07 Sep

sparkat igång Zumba Gold-terminen och vi var 33 st idag och 7 av dem var helt nya så det var jätteroligt att några hade hakat på efter prova-på’n som vi hade. Om jag blev svettig? Gissa… men oj så skönt att komma igång. Jobbet har varit som ett mindre sanatorium med intressanta rosselhostor och ja, det bjöd på en liten bacill som höll på att lägga ner mig i onsdags men jag tog en ipren och kunde köra hem där jag slocknade och sov över en timme. Klent med nattsömn och förkylning gör inte direkt att man blir piggelin. Men med coldzyme, nässköljning och lite andra naturpreparat har jag nog knäckt det värsta. Var dock lite orolig för att det skulle vara asjobbigt idag men det gick bra.

Vi tog en tur till Välsviken efteråt så det blev bolaget och sedan Elgiganten då L skulle in och köpa dator. Ja inte skulle jag lägga 25 000 kr på en laptop, som det var ett par som stod och övervägde inköp av. Madre Mia, tur att man inte har spelbehov. Hon köpte ingen värsting men vi hoppas att den räcker till för det lilla hon använder den till. Vi tog en liten sallad i baren på Maxi så att vi inte tappade blodsockret helt innan vi kom hem.

Ikväll skall vi vidare till en av bygdegårdarna här i grannskapet då vi har samarr med dem och Christer Nerfont kommer och inleder sin Sinatra-turné. Han är en väldigt skicklig sångare och musikalartist och vi har hört honom tidigare med full sättning men nu är det ett band på 6 pers som han åker runt med. Jag älskar Sinatra tack vare pappas musikintresse. Det var Sinatra, Jim Reeves och Glenn Miller som gällde så de låtarna är jag uppväxt med.

Vad som hänt sedan i tisdags – inte så mycket så jag har inte lagt ner tid på att blogga. Mamma har varit till CSK och visat upp resultatet på testerna hon gjorde på Hudkliniken och på måndag skall hon tillbaka och träffa läkaren så får vi se vad de säger.

Jag fick med mig arbetsdator hem igår men det behövs mer grejer som skall in och den måste då vara inloggad på deras nätverk, vilket gjorde att jag fick svänga in med den när vi kom in till stan. Hämtar den på måndag när mamma skall tillbaka på CSK. Sedan kan jag sitta hemma och jobba några dagar och slipper resa. E som jag jobbar med och som är navet i firman som bolagsassistent har mer än mycket att göra så jag jobbar med listorna så får jag åka in igen på torsdag om tid finns hos henne. Passar mig bra att kunna lägga upp det som jag själv vill.

Då ber jag att få tillönska en bra början på helgen

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 7 september, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: