RSS

Nej tyvärr

11 Sep

kortköpet går ej igenom. ???? Provade två gånger till då det såg konstigt ut när jag satte i kortet. Mamma var med som tur är och kunde betala med sitt. Tänkte att det var nog något vajsing på läsaren och mitt chip. Dock samma sak på Hälsokosten. Mäh.. tankade ju dagen innan utan problem. Skulle ringa Agrolkortet/Norde Finans men där var det 30 min och då vi skulle åka raka vägen hem så väntade jag tills vi kom hem. Hade skickat in och fyllt upp så att jag skulle ha noll som jag brukar och när jag öppnar och ser hur det ser ut blev jag alldeles kall… över 17 000 kr var dragna vid två tillfällen och maxtaket uppnått i krediten. Men, det konstiga var att dryga 15 000 av dem enl utdraget var dragna av Viaplay som jag löste gratisprov av i två veckor den 9:e. Verkade konstigt, minst sagt. Sedan hade även 1500 dragits på i en transaktion på Preem utöver det jag tankat, även detta den 9:e och före stora avdraget, så det var inte heller logiskt. Sagt och gjort slog jag en signal till VP då det var mest logiskt men där var det inget draget utan jag stod på 0:- och det var ju även det jag godkänt när jag beställde. Nu kände jag att det var hög tid att slå Agrol/Nordea Finans en signal och till slut kom jag fram. Det var visst något större tekniskt fel efter en uppdatering som varit och att det verkar vara själva kontrollen av reservationen som hakat upp sig. Men detta skulle givetvis felanmälas och återbetalas – inom 2-3 dagar… ja men… då kan jag ju inte handla något alls innan dess (spärren fungerar i alla fall på maxköp, alltid nå’t) Men idag var det tillbaka och så får vi se när resterande 1500 kommer tillbaka och när min inbetalning syns. Djefla krångel. Men då det var kända avsändare och knepiga belopp trodde jag nog inte att det var ruffel och båg i farten men kollade med henne om jag skulle spärra kortet, dock inte nödvändigt enligt henne, så jag litar på det.  Man får bevaka och se hur det blir.

Vi var in till stan igår då mamma skulle på återbesök efter allergitesterna. Blev inte helt klarlagt men allergimedicin och dyr kräm istället för kortison så blir det förhoppningsvis lindring.

Lunch på IKEA och det blev ett par härligt gröna plädar och lite annat smått och gott som fick hänga med hem. Snabbt igenom Stora Coop och vidare in till stan en snabbis och köpte speciallysröret till mammas badrumsbelysning. Jösses vad ljust det blev – stor skillnad på gamla och nya då det är högre Lumental på de nya.

18:30 var jag på plats med kören och lite rörigt denna kväll. Nya låtar som jag inte hunnit träna på även om Suspicous Minds är en låt jag hört många gånger. B som sjunger alla Elvislåtar var inte på plats så vi körde ändå. Men då det var lite svårt för vissa stämmor att tima in de lite kluriga lead-ingångarna med mellanslag så började jag sjunga med från tenorhörnet, lite så där halvhögt. När vi kört igenom alla och skulle ha bakgrunden från nätet sa H att ta fram henne istället, hon har suttit här och sjungit och gör det jättebra. Jahapp, blev till att ta sig fram men jag förvarnade att jag inte är så driven på sticket så då lade jag micken mot mobilen där det spelades upp. Skönt tonläge så det kändes bra. Blir ju lättare för oss att träna om inte annat.  Trots detta var jag inte riktigt på hugget kände jag och inte så där tjoho-laddad som vanligt när vi var klara. Men man kan inte vara på topp alla dagar.

Idag har det varit lite av varje. Möblerat om i TV-rummet, pysslat och plockat och innan regnet började vräka ner på fm så hann jag fixa med krukor vid entrén och flytta om och ställa bort de som gett upp för säsongen och inte skall övervintras.

Mamma var på PRO-möte i em, första på väldigt länge. Lite verkar ha hänt. Ja det skall bli intressant det här….

Musse har varit här ett par dagar nu. Man saknar honom när han är på vift under vår/sommar. Antar att han kommer bli vår lilla innekatt framöver om vädret är rusk. Dock vill han inte gå in utan ligger och snusar på norra altanen. Eva och Amigo kom för att låna mjölk och då fick Musse vackert gilla läget när selen kom på så att han fick följa med hem. Såg lagom road ut 🙂

I morgon blir det klippning och samtal med Neurologi-sköterskan

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 11 september, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: