RSS

Dramatik i Vita Huset

15 Sep

kan man väl säga att det blev igår. Även om jag skrattade högt när jag läste syrrans meddelande på Messenger och gärna hade haft en kamera in action så tror jag inte att Morris var lika road 🙂 Bakgrund till detta är att syrran frostar av stora frysboxen. Ett ställe där de mer viga herrarna i skaran pälsklingarna brukar ha som liggplats eller mellanbro till andra höga positioner i deras kuvös.
2018-09-14 22.03.51
Stackars lille Morris ♥ 😀 Han kom nog upp snabbare än han kom ner ha ha. ”Polis-hunden” Amigo fick nog spel han med när det inte var som vanligt 🙂

I övrigt en fredag som innehöll tidig anslutning till Välsviken innan vi for till Zumban då jag skulle köpa lina, hakar och vimpel till vår flaggstång. Zumbapasset var svettigt som vanligt och en mindre bra dag vad gäller koordinationen hos instruktör’n, men det är bara att skratta och bjuda på sig själv. Byta om till torrt och försöka få håret någorlunda torrt innan vi kom till Folkets Hus för lunch med mammas gamla klasskompisar. Kaffet tog vi hos Gerd innan vi for hemåt. 10 min utanför stan stannade jag bilen och sa till mamma att nu får du köra och när jag satte mig bredvid och slapp koncentrera mig slocknade jag på någon minut. 10 min räckte och sedan var jag OK igen. Pizza hos syrran och sedan TV och bara vara.

Flaggstången skall upp igen, vi fick fälla den i torsdags då Jan var hemma och kunde hjälpa till. 5 år sedan senast och vi konstaterade att vi nog blivit svagare sedan dess 🙂 Så det blir till att mobilisera hjälp från någon av grannarna när den skall upp igen. Fästet satt kvar högst upp då nylonöglan till haken på själva vimpeln hade lossnat. Linan var sliten vid hakarna så vi klippte av dem en liten bit och sedan testade vi och då räckte inte linan ner till snurrfästet.. konstigt för så mycket klippte vi inte. Men nu sa vi att vi köper nytt så vet vi att det håller några år framöver.  Vimpeln som inte ville längre skall få bli en förkortad version och hänga med upp när vi gör i ordning flaggstångsgranen när det blir så dags. Man vänjer sig snabbt vid att kunna se hur mycket och vart ifrån det blåser.

Igår fick jag äntligen kontakt med servern på jobbet så att jag kan börja jobba hemifrån. Tog sin lilla stund men nu så är jag igång.

Nu skall jag gå ut och fixa flagglinan och sedan ge mig på diverse saker i trädgården. Fler tomater behöver nog skördas. Mumsar i mig av Hundred & Thousand då jag plockade av en hel skål här i veckan.
Tomat

De är små supermumsiga. Även Tiny Tim-tomaterna har levererat men de är inte lika goda som de små även om de är goda. Minigurkorna levererar så vi har fullt sjå att hinna äta upp allt. Trevliga problem.

Ja mer än så finns det nog inte att förtälja sedan i onsdags. Nu får vi ha en fortsatt bra lördag.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 15 september, 2018 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Dramatik i Vita Huset

  1. livsglimtar

    15 september, 2018 at 16:46

    Skrattar gott åt katt och hundkaoset, läste högt för maken som också fick skratta.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: