RSS

Tjärnen runt

18 Sep

har det blivit både sön, mån, tis men i morgon får fossingarna vila. Känner i hälarna att det varit intensivt. Orkar gör jag men som sagt, alla delar på kroppen är inte allt i så samarbetsvilliga. Men de rundor som hinns med är ju bra.

Jobbar hemifrån men orkar inte sitta långa pass så jag varvar lite. Idag var det jätteskönt ute även om man höll på att blåsa bort och jag fick hålla i grejerna när jag satt i paviljongen på eftermiddagsfikat. Solen värmer gott och vi har haft runt 18 grader och halvstorm.

Körövningen igår var OK och då en av solisterna inte kommer vara med så fick jag frågan om jag ville vara med och sjunga solo på Put your hand in the hand. Klart man vill det, men det är mittemellan mina toner så jag gick på hur han har sjungit den och det kommer att funka. Men det är en lite snabbare version och man får hinna med att betona texten så att man hinner med. Gått här och övat och nu tycker jag att det sitter. Men det blir till att öva varje dag 🙂 Skall bli roligt. Avsade mig ett annan solistdel där jag inte tyckte att det gav något för själva låten, det måste vara rätt röst på rätt ställe så att publiken känner att det lyfter. 8/10 har vi rep med orkestern inför Gospelfestivalen så det ser jag fram emot.

Hur det gick för Eva? Hon kom på 4:e plats i det tuffa motståndet och ”vann” i den klungan som inte är i samma klass som de som tog medalj. Hon körde väldigt bra och Ville var på springhumör så de nya skygglapparna verkade fungera bra.

 

Igår var det brandövning för de som jobbar och hjälper till på travbanan så hon och gänget hälsade på hos brandmännen.
Eva fire
Säga vad man vill men denna 13-åriga tjej har ett väldigt aktivt liv 🙂

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 18 september, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: