RSS

Ibland blir det inte värre

20 Sep

utan bättre. Var på återbesök idag hos ögonläkaren och minsann, all tvätt, smörj och ordningsamhet har faktiskt gjort att synen är bättre, prickarna på hornhinnan var borta, kvalstren i fransrötterna var knappt synliga så det var mer än bra. På tavlan såg jag raden över den röda, alltså  nr 3 och senast nr 7. När hon satte glas med +1,5 på mina så såg jag klart längst ner på handtavlan och hon var mer än brydd över att det hade blivit så mycket bättre. Skall sluta med krämen jag haft i 4 mån och återgå till Rozex som är receptfri så att vi får se om det är den krämen som gjort jobbet eller om det enbart är min flitiga rengöring. Nu blir det till att skaffa terminalglas så att jag kan få se så där bra. Vore ju en dröm det. Dock behöver bilen servas så ja, det blir till att prioritera utgifterna.

Jobbat några timmar här och där och varvar. Igår och idag har det inte blivit någon långpromenix men igår trampades det runt på IKEA och Bergvik. Vi tog lunch på IKEA och sedan vidare till diverse klädkedjor men hallå eller.. har man genomlidit 70-talet så är jag ju inte direkt sugen på att återgå till kläder som ja jag vet inte… men vissa kostymer/dräktjackor är snygga, hade liknande i mitten av 80-talet. Dock, krås och fluff är inte min grej alls. Så får egen del blev det billigt. Mamma tog andra affärer när jag gick till Clas Ohlson. Ny klockradio och mobilhållare till bilen. När jag stod i kön kom jag på att jag hade julklappskortet i plånkan så nu kostade det gratis och jag har en 50-lapp kvar. Nöjd. ICA Maxi för lite inköp och sedan till Grums och möte med Distriktsstyrelsen. Vi var hemma vid 21:30 så det blev en lång dag.

Idag for vi in till stan vid 11-snåret och nattens tokblåst hade gett sig lite men nog riste det bra i bilen. Vi lunchade på CSK och det blev kockens hörna som bjöd på Ceasarsallad. När jag varit hos ögonläkaren och även fotat hornhinnorna for vi hemåt. Jag har plockat av en hög med tomater igen och säkrat växthuset genom att stänga lucka och dra igen dörren ordentligt. Amplar är nedplockade och flygande föremål inplockade. Väderkvarnen stöp inatt så jag lade den längs med så att det inte drar iväg över tomten.

Mamma skall på bingo i grannbygdegården och jag och Eva skall fixa mat åt syrran och Nattis som kommer senare från stan.

Ja det var väl ungefärlig sammanfattning av senaste dagarna.

Vi får hålla i oss kommande dagar och hoppas att det inte blir allt för jäkligt med blåsten

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 20 september, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: