RSS

Regnrusk

27 Sep

och halvstorm, som vanligt. Eller ja, emellanåt har det varit riktigt skönt senaste dagarna. Eva tog denna härliga solnedgångsbild för ett par kvällar sedan när hon var ute och red med Ray. (Moster har tillåtelse att låna hennes bilder 🙂 )
ray

Hundpromenader, datasupport hos grannen, kören i måndags och jobbat hemifrån är väl en kort summering av senaste dagarna. Jobbat med Bygdegårdsdistriktet då vi skall ut med info och av 20 st SMS med fråga om de vill ha brev, mail eller hämta på hemsidan är det tre som behagat svara. Dåligt. Men, då kör vi det minst miljövänliga. Snigelpost.

Har kört ner bilen till verkstaden då det är servicedags, så får vi väl se vad det landar på i plånkan. Har även bokat tid hos optikern på onsdag, så att jag åtminstone får glasögon som jag kan läsa med. De har visning av höstens bågar så det är nog överhängande risk/möjlighet att det blir nya ”vanliga” också. Kan nog ta de jag köpte senast som läsglasögon så får det blir lite skojsigare variant när det gäller de jag skall ha ”på riktigt” – vi får se hur det verkar, ändrar det sig fortfarande är det ju inte så stor idé. Men nog vore det gott att få roligare/fränare bågar. Om det nu finns.. alla ser likadana ut tycker jag. Spörres.

Tja, det händer inte så mycket. Men i morgon är det dags för Zumba Gold igen. Bästa timmen på hela veckan, nästan roligare än kören 🙂 Det blir längre körträningar kommande måndagar då det snart är dags för Gospelfestivalen. Kommer fråga om jag kan gå över till alt-gänget på två av låtarna för där ligger tenorerna löjligt högt över sopran så där piper vi mest om jag skall vara ärlig. Jag och andra tenor-tjejen har fått ok att ligga en oktav under men vi får se. Det är rätt många altar men för det mesta är det min tonart så det funkar med tenor. Dä ordner säj.

Fullmåne? Skoja inte…. alltså… hur mycket kan man drömma?? Vaknar flera gånger per natt, höll på att koka sönder i morse och hade lite svårt att reda ut om jag drömde eller var vaken så det var lite förvirrande när jag öppnade ögonen vid 08-snåret.

Jobbat hemifrån men idag ville inte servrarna att jag skulle få tillgång så jag gav upp och körde excellistan som skulle skrivas in och jag passade på att skicka iväg fakturan så att det kommer in på september. Blir nog några timmar till men skönt att få iväg den stora så får det bli efterfakturering.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 27 september, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: