RSS

Störig reklam

08 Jan

Alltså… reklam är ingen favorit men vissa är värre än andra. Är nog fånigt känslig på hur folk pratar men den däringa kvinnan som ”sexigt” väser fram hur bra det är med Vanish fläckborttagning får jag snart spatt på. Det skall småviskas och hej och hå. Störigt. Oj vilka världsliga problem 🙂 Bästa kommentaren jag hört från Eva – som har uttalat många klocka och roliga saker i sitt 13-åriga liv – var när vi kollade på TV och reklamen för Vanish med mamman som varit på landet med sina barn och ve och fasa hade fått gröna gräsfläckar på de vita byxorna. Då tittar Eva på mig och säger – men, varför har de vita kläder på sig när de är ute och leker? Har de mörka kläder på sig är det väl inget problem? Fniss. Som sagt, tjejen är smart.

Snöig dag och nordanvinden har tagit i. Jan helpar oss med röjningen och det är väldigt tung blötsnö. Fördelen är att det har bundit det snorhala under. Det kommer kallare luft så det är bra att få undan och så får det bli till att grusa och salta.

Har haft datakoll under dagen, våra gamla laptop behöver kollas upp. En lade skärmen av på och jag har hört med bästa dataverkstaden i stan och det verkar svårt. Kan funka med en specialare. Vi får se. Vet inte om de kan plocka hårddisken men vi får se. Har bokföringsprogrammet på den, idag kör jag annat som ligger i molnet och jag har det ju på papper. Tror jag har gjort en backup så det skall nog reda sig. Det är ju viss tid man behöver spara så det börjar närma sig rensning. De tar emot uttjänta och rensar dem innan de lämnar in till återvinningen. Bra service. Så det kan bli gott om utrymme i lådorna när 3-4 st kommer undan. Dock har jag en gammal WP med Movie Maker och en Wave Editor som jag inte vill bli av med om jag inte behöver. Då den stationära inte vill längre är det bra att ha en laptop på kontoret för enklare surf. Gud vad man samlar på sig grejer.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 8 januari, 2019 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: