RSS

Så blev det tisdag

17 Sep

Dagarna går kan vi väl säga. Helgen blev lugn och skön. Det blåste satan i gatan men det var rätt så sköna vindar rent temperaturmässigt. Skillnad mot idag. Burr. 6 cm snö uppe i Sysslebäck. Deprimerande. Vi hade ett par plusgrader och jag är nöjd med att jag bar in mina dahlior på altanen. Rosorna fick också komma under tak innan regntoket satte igång.

Det blev en lång dag igår. Var på jobbet kl 07:00 och det var dags för kvartalsavisering. Jag jobbade till kl 17 och käkade och slappade lite innan jag åkte till körövningen och var hemma strax före kl 21 så jag var lite småsliten. Lite rotig körövning och jag kände att jag inte fick ut så mycket. Då det var småstridigt så blev jag väldigt trött i skallen och det bara krullade sig i öronen. Borde komma ihåg mina öronproppar, men de låg kvar hemma. Kollat på några andra gospelkörer och funderar på att testa även där. De har andra träningsdagar så det går att kombinera. Men jag hänger i tills Gospelfestivalen. Jag är solosångare, så är det, men det är härligt att stå och sjunga på konserterna. Träningarna känns som de kvittar emellanåt men jag jobbar ju med låtarna på egen hand. Vore härligt att få vara solist emellanåt, men jag får nog söka mig annorstädes om det skall bli verklighet. Nåja, energin kommer nog tillbaka.

Idag väntade jag in Eva som hade haft extralektion i spanska. Hon kommer hem en timme tidigare när hon åker med mig så det ordnar vi. Hon fick sköta spotify på hemvägen och hittade gamla dansbandslåtar så jag sjöng med för full hals och gissade på intron vilka låtar som spelades. Tur att det finns farthållare för vissa låtar har en förmåga att göra högerfoten tung 🙂

Ikväll blir det lugnt och skönt hoppas jag. Småhostig men det är konstant läge känns det som. Skall till öron näsa hals sista september så får vi se om de hittar något. Skall i första hand undersöka varför jag har så svårt med hårda ljud på vänsterörat. Så vi får se om de hittar något. Antingen är det något i örat eller så är det mellan öronen. Tror att EP-medicinen gör sitt med detta och annat knepigt som kommit. Men där talar man helt klart för döva öron.

Det slog mig igår att jag blir småtokig när jag blir ignorerad och avfärdad. Både tyst och direkt. Blivit lite för mycket av sådant senaste tiden. Nu krusar inte jag utan kan tacka och gå på studs så vi får se hur det blir. Skall väl inte ha för bråttom men tålamodet börjar ta slut.

Nu inväntar vi svampleverans. Eva och syrran är ute med Amigo och hittade Karl-Johan så det är välkommet. Tycker nog att de är godare än kantareller. Återstår att se om de är fina inuti.

Hoppas att ni har det bra på ert håll, nu tar jag kvällen från datorn. Svejs!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 17 september, 2019 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: