RSS

Solig inledning på lördagen

21 Sep

klar luft och runt 5 grader när jag ute en sväng här på morgonkvisten. Planerar att dumpa petunior och annat som gett upp i komposten. Ingen rolig period i trädgården för oss som vårdat och njutit av våra urnor och annat. Nåväl, då tiden går i racerfart så är det nog midsommar snart igen.

Zumbapasset igår blev lite klurigt för gänget jag tog med den nya bachatan. Många i lokalen och svår att se så de får öva till klippet på youtube om de känner för det. Underlättar både för dem och mig. Tar en lite mer ingående utlärning nästa vecka då fler är på plats. Roligt att få instruera. En skön låt är det i alla fall.

Eva var till Årjängstravet igår och tävlade med Careless som vi hade här i somras. Ville skulle vara på travskolan så hon fick köra den lilla loppan men hon var på bra humör igår och Eva låg på andra plats nästan hela loppet och på slutet kom det en annan kuse och sträckte ut och knep den platsen. Hon har så skön inställning då hon inte bryr sig så mycket, visst är hon nöjd men ja, det hon bryr sig mer om är vilken tid som hästen gör. Loppan förbättrade sin tid med några sekunder så hon var nog mest glad över det 🙂 De tog en fin siluettbild av henne och hästen som jag blev väldigt förtjust i (frågat och får låna) Ni som gillar trav har loppet HÄR

När vi ändå är inne på bilder så är Eva’s kusin hobbyfotograf och hon bygger upp sin portfolio under arbetsnamnet Fotograf i Värmland och hon har tagit många fina bilder. Hon behövde en modell för brud så hon fixade klänning till Nathalie, sminkade henne som hon ville ha det och så gick de bort till ”John Bauerskogen” med Eva som fotoassistent. Blev fina bilder tycker jag så ni får ett smakprov här.

Fina Nathalie – hon fick lite bröllopsfeeling sa hon men vi sa spontant nej nej inte än 🙂 (Bildrättigheten ägs av http://www.fotografivarmland.se )

Ja flickorna börjar bli stora jag står där och undrar vart tusan åren tar vägen. Att både man själv, mamma och tjejerna kommer upp i åldrarna. Givetvis vet jag att det är så det skall vara, men ändå. Mamma var till öronläkaren igår då hon hör dåligt då hon känner sig tät i öronen. Men si det fanns inga fel och ingen förkylning – eh jo – och att det säkerligen är en hörselnedsättning och om hon vill få en hörapparat. Läkaren frågade henne om någon nära i familjen haft nedsättning och mamma sa att jo min mamma men hon fick den inte förrän i 80 års åldern. Läkaren tittade på henne och småskrattade och mamma kom på vad hon sagt. Hon fyller ju själv 80 nästa år 🙂 Men ni hör. 80…. jag är 51. Vad hände liksom. Nåja, vi får ta vara på tiden vi får här i livet. Sa hon som tappat farten ett tag.

Fått provsvaren men allt är grönt. Vilket ju är bra.

Nu har jag suttit här lite för länge känner jag. Dags att ta tag i trädgårdstädningen. Ha en bra lördag på ert håll.

 
2 kommentarer

Publicerat av på 21 september, 2019 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Solig inledning på lördagen

 1. Jag

  21 september, 2019 at 20:06

  Apropå din mamma: Jag talade med min moster häromdagen och hon berättade om sin bror och hans fru som ränner i skogen och plockar svamp fast han är 86. Moster ränner också i skogen, men hon är bara 89. Jättefina bilder på flickorna! Trevligt helgslut!

   
  • Suttecity

   21 september, 2019 at 20:21

   Ja det finns allt pigga typer i den åldern. Finns hopp 😊Min mormor bestämde sig för
   att äntligen ta hål i öronen när hon fyllde 80. Hon var en skön böna mormor Alice

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: