RSS

Bil-logistiken

18 Okt

blev organiserad efter alla konstens regler denna förmiddag. Jag tog mammas gamla fårrd till stan och lämnade den på Bergvik så att Nathalie kan ta sig hem till byn ikväll. Mamma kom och hämtade mig där och släppte av mig vid Lecab där jag hämtade ut min bil. Mamma åkte raka vägen till lokalen och jag kom instressandes med några minuter till godo. Bli av med bilen är inte det lättaste när man kommer den tiden. Lyckades efter mycket rattande hasa in bilen i sidled och kunde fickparkera i kurvan. Farsgubben hade varit stolt över mig 🙂

När jag hämtade ut bilen sa hon att det stod omdragning av kablage men han måste ha gjort mer för när jag lämnade in den har den gått lite så där svårt att hitta låg växel men nu protesterar den inte alls på samma sätt utan går hur smidigt som helst. Kanske hittades något mer i backjobbet. Who cares, bara det rullar på som det skall och inte kostade något. Håller på tummen att det inte skall bli mer blamage med kärran. Jag kan även sakligt konstatera att mamma då rakt inte gjort något nedköp vad gäller bil. Men herregud så seg Forden är… både att styra och köra om fick jag glömma. Dock bra som nödlösning så länge för Vita Husets innevånare. Blir väl till att försöka sälja den framöver. I befintligt skick 😀

Stressad skall man inte vara när man leder grupper men damerna hade överseende med mina spontana variationer på koreografierna. Vi tog en purjolöksoppa i Café Russinet innan vi åkte vidare och det dyker upp gamla bekantingar. Alltså, den soppan var hur god som helt. Mjukost i så ja, mums.

Då vi hade två bilar tog jag min och åkte till Blomsterlandet och hämtade ut buketten vi skall ge underhållaren i morgon, jättefin höstbukett. Skickliga florister där och nya friska blommor hade kommit in. Vi skall ge personalen i köket en skraplott och vi skall ha något att fästa dem på. En snittblomma räcker men en enkel ros, kändes fjuttigt då Fairtrade-rosorna inte var stora. Det fick bli Alströmeria då det är lite mer blommor på samma kvist. Gillar dem och de håller sig länge.

Vi fixar maten ikväll så får pizzan vänta tills i morgon då vi inte kommer hem så tidigt. Nu skall jag gå ut och ladda upp fågelmaten i sina hållare. Lagt markduk under och lagt på stenarna så jag hoppas att det är rätt tänkt och att det håller sig under vintern.

Önskar er en bra inledning på helgen. Svejs!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 18 oktober, 2019 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: