RSS

Det blev en 2:a plats

21 Okt

ikväll när Eva och Ville tävlade på Färjestad. Det var hon nöjd med.

Själv skippade jag kören idag. Orkade inte med en långdag efter helgens aktiviteter. Tänkte att jag skulle få tillbaka suget igen. Vi får se. Julsånger på G men inget direkt bokat mer än adventskonserten så jag avvaktar lite.

Distriktet hade sin första Stormöte istället för x-antal småträffar ute i länet under 4 veckor. Full rulle hela lördagen. Vi åkte strax efter 08 och var hemma vid 18-snåret. Var bra mör kan jag säga. Alla nöjda men det finns en del att ta med sig till kommande år.

Gårdagen var stillsam. Skönt att få sova och slippa masa sig upp före kl 06. Det var redigt bläväder men plötsligt kom solen fram så jag passade på att fixa lite ute. Blött är det men några av urnorna som var kvar fick sitt. Ett par gick till komposten och när jag skulle klippa loss ena bägarrankan för att få loss ställningen som inte skulle med i komposten, så jag ett par skott, minsann så de fick vara kvar och krukan fick flytta in i lill-stugan. Vattnar vidare på amplarna med snöflinga/verbena och den stora surfinan som står på altanen kvider inte den heller så de får hänga i tills de fryser.

Syrran var ute och gick runt tjärnen idag och tog denna bild. En jättefin bild, men störande hink och fender.

Skrev att det var synd att de pajade bilden. Då lade vapensyster Kulan in följande bild i kommentar – tänk vilka braiga appar det finns 🙂

Det är något fridfullt över bilden. Skulle vara fin som canvastavla.

 
1 kommentar

Publicerat av på 21 oktober, 2019 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Det blev en 2:a plats

  1. livsglimtar

    22 oktober, 2019 at 11:56

    Avslagen är även jag, var ju ute hela 45 minuter eller vad det nu blev igår, trampade runt och idag kom straffet, helt slut i kroppen. Så jäkla hopplöst, städerskan är här, hon kom mycket tidigare, så jag fick kasta mig i duschen, den dag jag verkligen inte orkar kasta något varken hit eller dit. Sen ska Frasse ut, men det blir en kort sväng idag, blåser otroligt hårt från havet rakt upp på oss. Några kartonger ska ner i grovsoprummet och T kommer vid tvåtiden. T får hjälpa mig med kartongerna, den ena är stor, blir ett bra vindfång, bara han inte blåser bort. 🙂
    Kram

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: