RSS

Klatschigt grått

17 Nov

Idag har det inte tokregnat men dimman gjorde sitt. +6 grader var väl inte lika illa som igår men det blåste och kändes som att stå mitt emot ett fiiiint fint vattenmoln från en sprayflaska. Var ute ett par omgångar och letade efter ljusträden vi köpte på rea i fjol men jag hittade dem inte. Någon har gömt dem bra och det var inte jag denna gång. Återstår att se om de dyker upp. Slog på stödvärme uppe i friggeboden så att det är lite cirkulation och lite värme. Behövs för att det inte skall bli mögel.

Har jobbat mycket med att renskriva och fixa med noterna inför morgondagen. Ett par av dem har jag aldrig varit med på och jag är inte hundra på hur de lagt stämman, men en bit på väg så hoppas jag att vi kan öva dem i morgon.

Möra armar, axlar och överdelen mellan skulderbladen. Testade ut en ny armkoreografi igår och det riktigt brann och skakade innan jag var klar – välbehövligt. Inte så illa vad gäller träningsvärken i sig, kändes mer tjockt i musklerna. Kört igenom ett par gånger till idag, skall försöka hinna minst en om dagen så skall det nog sitta på fredag.

En bra helg, om än bläig vad gäller gråare än grått och blötare än blött. Lyckats med konststycket att faktiskt hinna med de där småsakerna man tänkt göra men glömmer, går förbi och tänker ja just ja. Sedan har man glömt det typ per omgående 🙂

Drog en hög med slingor igår och hej lysmask 🙂 Det tog väldigt bra. Men jag skall försöka få tid hos frisören i veckan, så då försvinner en del. Det blir lite klistrigt i topparna så det behöver piffas till.

Nu lite TV och försöka komma i bingen i vettig tid.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 17 november, 2019 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: