RSS

Isfläck + Snö =

08 Dec

tjång ner i backen… hade grejer i vänsterhanden så underarmen var böjd så jag liksom landade på vänstersidan. Donk på skinkan och smällen landade på axeln och underarmen. Var på väg in till kyrkan då vi skulle öva inför gudstjänsten kl 11. Starka panodil med så de klarade dagen. Kändes men ja, det lanade av. Tills jag obetänksamt skulle sätta på mig jackan när vi åkte hemåt… det är inte skönt kan jag meddela, sedan att stänga bildörren.. phu. Blir nog mindre skoj i morgon när det stelnar till. Får verkligen tänka mig för. Trä i vänster arm först. Jösses vad man använder vänstern mycket. Nu är jag ju vänsterhänt, men mest när jag skriver. Inser nu att den används vääldigt ofta. Men jag är tacksam för att jag är hel och inget blev brutet. Zumban är som tur är över. Annars hade det blivit besvärligt.

Vädret… när jag åkte hemifrån ner till Storbyn vräkte det ner snö och låg på +0,5. På hemväg var det +7 grader och det regnade på duktigt. Snöplogen hade som tur var gått, men på väg ner till Karlstad var det helt klart fara för vattenplaning. Jäkla mellanväder. Det kan väl bestämma sig??

Konserterna gick bra, men jag föredrar att sjunga i kyrkan. På Plaza står vi på ett smalt podium och vi hamnar inte helt rätt m de olika stämmorna. Jag stod så jag bara sjöng rakt ut, hörde inte mig själv alls och hade en alt på vänster sida och sopran på höger. Bakom mig några av tenorerna och alla hade inte varit med och tränat så jag försökte stötta, men ja, vissa delar sjöng jag melodistämman. Bättre det än att det blir falskt 🙂 Nu är terminen över och lite skönt att få sakna det lite.

 
1 kommentar

Publicerat av på 8 december, 2019 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Isfläck + Snö =

  1. Znogge

    9 december, 2019 at 20:45

    Olyckan är snabbt framme så det var tur att du inte bröt något.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: