RSS

Trodde det var torsdag

17 Dec

Totalt dagvilsen för tillfället. Men ett par dagar till som tur är. Det var mer än fulla rullen idag och jag hann inte klart med någonting kändes det som. Men i morgon hoppas jag att skrivbordet kommer att synas. Dagen bara försvann.

Tisdag = Medicinpåfyllning i dosetterna – inte klokt vad man äter många piller. Hoppas att de gör nytta.

Sett att det blinkar i ljusstaken och trott att det var den på altanen. Det blinkar snabbt och nu såg jag att det är den i köksfönstret. Inga glapp, inga lampor som satt halvlösa. Lite mysko.

Amigo är piggare och väldigt snygg insvept i en T-shirt så att det inte kommer smuts på magen som är full av stygn. Han får ta ett julbad på julafton då stygnen kommer bort på måndag. Doftar inte hallon direkt. Skrattade åt honom när han var här igår. Åt och drack vatten så gott det går med tratten runt halsen och sedan skall det ju torkas och ålas på golvet. Tratten hindrar ju och han försökte och försökte, men det bara slirade 🙂 . Han slår i tratten överallt och han gillar ju att nosa på katterna, men Musse är lagom road. Han kommer ju hit för att få lugn och ro. Sedan dyker den där hårbollen upp.. fräs 🙂 Hittade honom liggandes under granen och han såg lagom road ut ha ha.

Nu är nog allt som är måsten, vissa trevliga sådana, som skall genomföras före jul avklarade så nu skall vi börja koncentrera oss på julförberedelserna. Vi får se hur många vi blir, alla är välkomna men det återstår att se vilka som dyker upp.

Dags att landa framför TVn, lär bli lätt att somna ikväll efter denna intensiva dag.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 17 december, 2019 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: