RSS

Om det bara kunde bestämma sig…

29 Dec

Igår eftermiddag kom snön, började som kornsnö men sedan kom det i alla fall ett par cm och orsakade rejäl halka på riksvägen. Riktigt fint när jag tittade ut genom fönstret när det var dags att knyta benhögen. I morse – not så vackert. Nu regnar det friskt och är kladdigt. Blåser rejält också så jag avser att stanna på insidan dörren denna söndag. Känns ärligt som att man bara skall härda ut ett par månader till för att se fram emot åtminstone klart väder. Sol är välkommet men är det bara torrt är jag nöjd. Dagens vädergnäll avklarat. För en stund.

Helgen har varit stillsam med småplock så tiden går. Vita Huset var här och käkade kvällsmat igår. Mamma hade överträffat sig själv vad gäller såsen till rostbiffgrytan… begriper inte hur hon lyckas. Nu är det inget vi kan få recept på då det var en mix på diverse saker som fanns kvar i kylen vad gäller ost och annat. Men jösses vad gott det blev.

Det börjar bli dags att summera 2019. Spontant känns det som ett år som tagit mer än det har gett, men jag skall ta en bakåtblick i inläggen och se om jag behöver påminnas. Fördelen med bloggen, den är kvar som en dagbok. Varit veckolånga uppehåll på sina ställen men en hum får man i alla fall.

Dagens plan är att bestämma sig för nya låten till Gold-uppvärmningen och tota ihop en koreografi som skall hålla. Annars får den gamla komma tebax

 
4 kommentarer

Publicerat av på 29 december, 2019 i Vardagsinlägg

 

4 svar till “Om det bara kunde bestämma sig…

 1. Jag

  29 december, 2019 at 14:20

  Jag håller med om vädret, om det bara kunde bestämma sig! Igår krispiga minusgrader med hopp om sol, idag ett grått blött plusgradigt töcken. Bläh.

   
  • Suttecity

   29 december, 2019 at 14:31

   Blir inte ljust på hela dagen här. Bläh.

    
 2. Znogge

  31 december, 2019 at 10:56

  Tittar in och önskar dig ett gott slut!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: