RSS

Zumba Gold

18 Jan

stod på schemat igår och idag är jag lite mör i rygg, axlar och armar, så jag har fått till en bra blandning. Känns bra. Skall göra om en koreografi som vi haft några terminer. Kommit på mig själv att sucka när vi gör refrängen så då är det dags att ändra den delen av koreografin. Dock en utmaning då det är så inarbetat i muskelminnet. Men utmaningar är spännande så jag skall göra ett försök. Var nöjd att jag kom ihåg hela armkoreografin denna gång. Det var väldigt trångt på golvet igår och 4 st nya kom och provade. Visade sig att vi var 42 st och enligt mig är 40 st max för lokalen. Men vad göra skriva på dörren att det är fullt?? Efter några veckor brukar det dock lösa sig och landa på 25-35 st per gång. Semester, sjukdom, barnbarn och annat gör att det cirkulerar på antalet.

En sväng in och handlade mjölk och frukt på hemväg, sedan stångrakt hemåt. Var riktigt trött och då var det bara en timmes jobb. Gick verkligen ner i varv. Vi gjorde en sväng in till bilverkstaden i Storbyn och gick igenom med G vad som behöver göras med mammas bil vad gäller service. Motorlampan tände sig igår så det var dags att höra av sig. Han stressar inte upp sig i onödan och byter inte något som inte behöver bytas, som många andra gör, så det känns tryggt att använda dem. Visade sig att stora servicen inte behövdes förrän om 2 år och kör hon inte vådligt många mil så klarar det sig. De kollar vad motorlampan indikerar samt då byter lamporna bak som varit svarta ett tag. På måndag är det dags. Det var en lampa från början som var svart, men jag tog ju isär och sedan var båda svarta och den lilla som sitter i en hållare typ cigaretthållaren ramlade ur och skramlar runt. De skall försöka få tag på den när de ändå håller på.

Veckan har lunkat på, ändå bara försvinner dagarna på något konstigt vis.

Fönsterrutan är blöt och det smattrar på med regn. Grått och trist. Inomhuspyssel med andra ord. Alla julsakerna skall in på garderoben, städas i största allmänhet och renbäddas.

Kusinen och gudbarnen är i Sälen och det har aldrig varit så dålig snö som i år och han har varit där 45 år i rad. Nog funderar man på om Svenska Rallyt är i fara och om Vasaloppen kan genomföras. Kusinen skall jobba de veckorna innan han åker med teamet till Mount Everest. Där är det nog lite mer snö 🙂 Men då skall de klättra istället.

Musse kom in igår och var väldigt kelsjuk. Slutade med att han lade sig på mitt tangentbord på laptopen och det smattrade på med siffror och bokstäver. Ville inte lyfta bort honom så jag lyckades stänga ner utan att det blev på tok med sparade dokument. Han kom in här för en stund sedan och pratade men sedan rusade han upp till övervåningen och har haft busrus. Antar att han gosat ner sig i någon av sängarna.

Då är det dags att hänga tvätt – något att roa sig med i alla fall 🙂 Ha en fin helg nu.

 
2 kommentarer

Publicerat av på 18 januari, 2020 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Zumba Gold

 1. livsglimtar

  18 januari, 2020 at 12:59

  Du kämpar på, tycker du är stark som tränar och flänger runt. Jag är bara inne i ett gnöl o gnäll bälte som aldrig verkar ta slut. Känner mig inte kul och bor mest i soffan med paddan, stickning och bok. Inte borde jag klaga, finns ju så många som verkligen har det eländigt. Kram

   
  • Suttecity

   18 januari, 2020 at 14:37

   Man är sig själv närmast och gnällbältesperioder måste man värka igenom ibland, man har sitt eget elände. Så är det. Om någon kämpar så är det du min vän. Att träna med gänget är det bästa energikicken. Vädret drar ju inte upp oss på solsidan direkt så de soliga damerna värmer. Själv gottar jag gärna ner mig med hörlurarna och ser på X-faktor, olika Got Talent mm. Tycker att det är så häftigt när man vet att så fort de öppnar munnen och tar första tonen ändrar sig livet för dem. Inte alla men de som blivit kändisar. Det värmer mig. Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: