RSS

Sol!

19 Jan

Vindstilla, sol och -3 grader när vi gick upp. Riktigt skönt. Varit ute och tagit ner vår flaggstångsgran och även om jag vill återanvända saker så är denna i skick för tack och hej till sopcentralen. Bara att dra upp pinnarna och hala ner och tulla ihop. Blir andra varianter nästa gång det är dags.

Här kommer dagens anteckning för er i intresseklubben 🙂
Nu är inte detta plural något jag ens har funderat på men korsord kan få en att fundera ibland. I dett fall vattenspann, jag har sagt flera vattenspannar om jag nu har sagt det – men si, det heter vattenspänner. Känns knepigt men så är det. En spann – flera spänner.

Blev varm i hjärtat och kände stygn av saknad efter morfar Sven när jag såg klippet med Bengt som fyllt 90 år och fortfarande jobbar. Fortsatt är nyfiken och håller igång, även om kroppen åldrats. Såg du inte klippet i morse tycker jag att du skall titta. Klicka HÄR

Nu skall jag ut och hissa vimpeln och sedan försöka få ner ljuskronan som hänger i paviljongen. Ha nu en bra söndag, har ni sol så gå ut och få lite på näsan och ta djupa andetag.

 
3 kommentarer

Publicerat av på 19 januari, 2020 i Vardagsinlägg

 

3 svar till “Sol!

 1. livsglimtar

  19 januari, 2020 at 12:37

  Vattenspänner … låter inte klokt, men säger du det så tror jag dig. Jag låg inatt på småtimmarna och löste alla tänkbara korsord. Orkade inte hämta ett nytt, så jag löste till och med barnkorsordet. 🙂 Idag strålar solen, maken var ute en timme med Frasse, jag hoppas vädret håller i sig till imorgon när jag ska ut och hasa runt.
  Kram

   
  • Suttecity

   19 januari, 2020 at 12:57

   Håller mig till att säga hink så är jag safe 😄 Nu finns det ju många spann. Ett spann som spänner över något. Pust. Barnkorsord duger gott. Eva gör mormors i Hemmets Veckotidning. Nyttigt för ungdomarna för de har inte ordförståelse och ersättningsord på samma sätt. Har du digitala kryss på paddan?

   Tagit en stillsam promenad då jag gjorde mamma sällskap. Hon har haft skov och är väldigt stel. Men vi kom runt den lilla slingan. Sköt om dig. Kram

    
   • livsglimtar

    19 januari, 2020 at 15:03

    Det finns nog korsord på paddan, men jag gillar pennan och för att inte tala om radergummit. Jag fortsätter ta de lugnt, väntar nu på att maken ska hämta en av alla kvarvarande kartonger i mitt arbetsrum som ännu inte är klart. Vi ska rensa tillsammans, måtte det bli av … är så trött på att aldrig komma igång med rummet.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: