RSS

Administration

25 Maj

blev det typ hela dagen igår och ja man blir ju inte direkt mindre stel av att sitta still 🙂 Vi tog en tur runt växeln i sällskap med mamma så det blev en lite runda, samt att vi blev bjudna på mat hos syrran igår kväll och fick några steg även där. Fick i alla fall mycket gjort och ett stort utskick klart. 340 mailadresser och mobiler att uppdatera så lite jobb blir det…

Himlen igår eftermiddag och idag på förmiddagen. Lite skillnad med busvädret på G.

Idag blåser det hoppsan och fram tills nu kl 11 har det varit ganska ok väder med lite sol emellan molnflaken. Blev väldigt svart så jag skyndade mig att ta den halva potatishackan och fick bort alla grästuvor jag grävde loss med spaden förra veckan. Bra med jobb i etapper. Småbitarna tog jag och lagade i vid lillstugan då jag tog bort de stora cementplattorna. Måste vältra men har ju inga tunga fordon hemma. Kan slå vad om att om jag gör klart och fint så kommer de behöva gräva upp där när de drar om avloppet så jag känner att jag nog avvaktar lite.

Nya chefen ringde och jag börjar lite smått till veckan på tisdag kl 10. Skall bli spännande att lära känna en ny bransch från annat håll än att bara bära glasögon. Ser verkligen fram emot det. Blir introduktion tis/ons/tors, sedan v 24 och 25. Alltså kommer sommaren nu när jag börjar jobba 🙂 Lite förundrande är det ändå att detta landade i knät på mig.

Mamma skall till stan en sväng och syrran kör så jag får passa hårbollen. Syrran fick sin första spruta igår så nu ligger hon före mig. 16 juni är det min tur. Vi hade tänkt vänta med jobbet tills jag fått sprutan men det blir tajt med inlärningen så jag får hålla mig på min kant.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 25 maj, 2021 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: