RSS

Bläväder

28 Sep

Men jag gick mellan jobbet och sjukhuset så 4 km från dörr till dörr i detta allt annat än vackra väder. Dock inte så kallt så rätt ok. När jag satt och väntade så kom det ut en liten kille som fick hjälp med att göra tester och namnet på dörren var bekant och hon som kom ut likså, även om hon bar munskydd. När de var klara och hon spritade av så tittade hon och sa, ursäkta om jag stirrar men har vi inte setts. Vi bollade hit och dit och så kom hon på att vi sjunger i samma kör 🙂 Alldeles för längesedan konstaterade vi. Då öppnade läkaren dörren och jag kom in. Rosacean är igång igen så dags att jobba med kräm och även ögonfranskanterna behöver åtgärdas, samt, som jag trodde, värmebehandlingen behöver ökas så att det blir drag i smörjkanalerna för det är tätt. Höst med andra ord. Annars var det så bra det kan vara och hornhinnan på höger har inte tagit stryk av starroperationen men visst, vänsterögat är som det är och då jag ser så pass bra med båda ögonen i samspel så är det egentligen upp till mig att säga till på skarpen som hon sa om jag vill opereras. Risken finns ju som sagt att det blir infektion och då blir man blind, men det är ju lika för alla som hon sa. Så jag tänkte som så att jag kanske kan satsa på nästa år. Men hon var hur som nöjd om inte helt då det inte är perfekt så det kändes bra. Skall få kortisondroppar för att få bort det som bakterierna (rosaceautslagens orsak) stökat till även om det inte är akut. Men skönt att veta att det var bra. Att jag ser lite ljusgrejer och flicker är linsen som är i plast och jag är ju ljuskänslig så då fick jag svar på det.

En rätt lugn start på veckan på jobbet, det växlar verkligen men det är skönt och jag kan plugga lite emellanåt. Roligt att hjälpa till med att prova ut bågar och vi väntar in flera nya och nästa vecka kommer ytterligare en leverantör på besök. Igår hade jag kameran med mig och har tagit egna bilder till fejjan och hemsidan och då hon konsultar hela förmiddagen i morgon är det lugnt med besök och jag skall prova fota lite mer – man får idéer hela tiden och vi planerar även för julmarknaden vi skall vara med på. Fördelen med att jobba på en klinik istället för en butik är att det blir så bra blandning på allt. Stortrivs. Mamma tycker också det är bra då jag tagit med bågar hem så hon kan prova. Tror vi hittat rätt, vi skall ta med och visa Vita Huset ikväll då syrran bjuder på kvällsmat. Kommer som sagt in mer men nu vet vi vart vi skall röra oss i modell och storlek på båge.

Eva skulle ha en månads uppsägningstid på sitt rum men nu sa de att om hon kunde komma ut innan den 30/9 så slipper hon betala för oktober och swosh så kom det sista med hem igår 🙂 Lite städning kvar bara. Stor skillnad på ungen så det var klokt beslut.

Hade inte tänkt gå ut mer idag, men fasen, mat säger man ju inte nej till 🙂 //Svejs!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 28 september, 2021 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: