RSS

Då var vardagen igång

10 Jan

men med restriktioner så ja, ingen Zumba och ingen körträning. Möken. Jobbade i fredags och hej vad det gick undan. Många som hämtade sina glasögon och givetvis strulande teknik men det var roligt att få vara i full gång.

Jag knatar och går och nu är jag inne i ”vara vaken 2-3 ggr/natt” igen och det är tröttsamt. Kom mig i alla fall för att gå ut i morse även om jag helst skall komma ut före kl 7 så fick det duga med 0730. Pannlampan på men på hemväg började det ljusna så jag kunde släcka när jag gick hem genom byn.

Hittat 4-5 bilar på en av firmorna i stan så jag har mailat dem och de hör av sig i morgon. Tänkte kolla och provköra på fredag när jag är ledig. Måste hitta något snart. 4 av dem var bensin och manuell och den sista var diesel/manuell. Vet att man säger att diesel är no no, men de drar mindre och är bra pris på, men jag är öppen för olika förslag. Mammas vänstra halvljus larmade när jag åkte till stan i fredags och ikväll körde jag in i garaget och påbörjade jobbet att byta. Alltså, hur jäkla trångt kan det vara? Jag har små händer som tur är och inte helt ”felfepplad” i fingrarna men det var kallt, plast och noll i rörelseutrymme så nu är det en öm hand MEN jag fick dit den nya efter några försök. Nöjd. Dock väldigt nära att tappa både fästet och täckkåpan. Förarsidan är alltid jäkligare än passagerarsidan. Bytt otaliga H7-lampor genom åren med pugarten. Mammas Ford var lättast för där var man tvungen att montera bort hela lyktan och det gick bra att få bort kåpan och byta. Kan själv 🙂

Tja det var väl vad som hänt här. Spännande värre 🙂 Alla mår OK och det är huvudsaken. Om man inte räknar in mikrovågsugnen som fungerar typ varannan gång. Den får veckan på sig att fungera som den skall, annars införskaffar jag en ny på fredag.

 
1 kommentar

Publicerat av på 10 januari, 2022 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Då var vardagen igång

  1. Znogge

    11 januari, 2022 at 16:43

    Grattis till att du lyckades med lampbytet. Jag tycker det är helt omöjligt att göra det själv så bra jobbat 😀

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: