RSS

En vecka till har passerat

12 Mar

och jag har fått en ny hemsidekund under veckan. En förening som behövde en webmaster och nu blir det i hundbranschen igen med månadsdebitering. Bra med stadiga pengar som kommer in även om det inte är i storlek så man kan leva på det hela. Många bäckar små. Bra med FA-skatt. Hoppas de blir nöjda med hjälpen.

Tragiskt nog for fartdåren som bor längre bort här av vägen vid järnvägen i måndags, voltade och brakade in i ett träd. Gick inte alls… men att han skulle åka av förr eller senare var inte förvånande. Nu vet vi ju inte om det bara var fart i kombo med spåriga isen i kurvan eller om han blev akut sjuk. Vi har lite att önska vad gäller snöfixet efter nyår då den gamle plogaren med gröna traktorn kom tillbaka. Perioden innan nyår var det toppen vad gäller röjning och sandning. Nu blev det inte fixat efter smockan som kom i mitten av veckan och i morgon drar det in mer som det ser ut och varnas för. Jan åker norröver på jobb så då blir det säkert rejält med snö. Men vi har ju Eva som plogreserv så hon får nog ta en sväng i morgon när vi tagit oss hem. Skippar kören för det är inte värt att ge sig ut igen om man väl tar sig hem. Kan träna hemma. De hade stor konsert med blandade körer igår i Domkyrkan så kanske ledaren vill vara ledig. Var inte iväg förra veckan heller, har inte varit så sugen.

Veckorna går och det händer inte så mycket. Jo jag odlar förstås vidare och drömmer om våren och sommarens odlingar ute. Samlar på mig mjölkkartonger som bäst när det skall sättas om från småkrukorna inför utplanteringen. Då blir det lite som automatbevattning. Smarta grejer.

Musse trivs hos oss och det är fasligt sjå att vara servicepersonal 😀 Men vi har hittat en bra lunk tycker jag och han har stillat sig lite vad gäller stängda dörrar och han får vackert finna sig i att inte få som han vill alla gånger. Han gör det under protest förstås 🙂 Vi har dock inte riktigt kommit överens om när han ligger på kudden i mitt knä vid TVn och jag spelar på plattan. Han börjar daska till mig efter ett tag – vet inte om han är avis och vill ha full uppmärksamhet eller om han vill spela själv. Då får han mörka rösten från mig – glor på mig och hoppar ner och sedan lite demonstrativt ett tag innan han kommer tillbaka. Som sagt, pälsklingarna har sina egenheter. Mysigt med katt ändå. Gott sällskap. Han har blivit väldigt pratsam så vi har mycket att prata om.

Dags för lite förmiddagsfika, sedan ut i solen. Mental förberedelse för morgondagens oväder. Vi får köra försiktigt. Svejs!

Annons
 
6 kommentarer

Publicerat av på 12 mars, 2023 i Vardagsinlägg

 

6 svar till “En vecka till har passerat

 1. Jag

  12 mars, 2023 at 12:13

  Så hemskt med grannen även om han var fartdåre! Klokt av er att ta det försiktigt. Ja, ut i solen med oss nu! Trevlig söndag Satte!

   
 2. Jag

  12 mars, 2023 at 16:38

  Sutte skulle det ju stå. Du får gärna svara, jag har ju kommenterat.

   
 3. Suttecity

  12 mars, 2023 at 16:41

  Nu sitter jag vid datorn. Ja det är tragiskt men mest förundrande att han inte klippt någon i sin framfart… men ja, ingen ska väl behöva stryka med och jag tror ändå det är den dåliga väghållningen som var stora boven här.

  Varit ute och tagit en runda till så nu har jag fått ihop 9 km och lite mer sol på snoken men nu börjar det mulna på sig västerut så det är nog på G även om vi inte skall få in uväre förrän vid 6-tiden i morgon bitti. Fortsatt trevlig söndag L!

   
  • Jag

   14 mars, 2023 at 18:38

   Underligt att jag inte har fått någon avisering om ditt svar. Det haltar en hel del med Wp-funktionerna. Tisdag redan, och snön fortsätter falla…

    
   • Suttecity

    14 mars, 2023 at 20:50

    Uppdaterat till Jetpack i apparna. WP-appen skulle försvinna. 10 dm snö igår… regn hela natten… kallgrader och pudersnö i morse. Nu vill jag ha vår..

     
   • Suttecity

    14 mars, 2023 at 20:50

    10 cm skulle det vara 😄

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: