RSS

Så kom första snön för säsongen

17 Nov

så fredagsmorgonen bjöd på ett vitt landskap, om än tunt lager. Kallt in i märgen men nu är överdragsbyxor och varmare jacka framtagen. Onsdagsmorgon var det klipptid kl 09 och nu fick jag bort en hel del dock inte så mycket som jag trodde. Kommer väl hacka med urtunningssaxen om jag känner mig själv 🙂 Men bra grund och helt är det inte utväxt för färdig frisyr.

Beställde nya bågar igår och kommer ha progressiva glas i dem och de gamla i metall får vanliga glas med nya styrkan så nu hoppas jag att jag kan se bra igen och slippa dubbelseendet. Vänster hornhinna är ju som den är men nu är det ingen starr som stör i alla fall.

Skippade kören i måndags, var inte alls på humör. Varit en låg vecka och jag har inte tagit långpromenader på mornarna utan sovit länge och försökt skärpa upp maten lite och det har visat sig på vågen. Ätandet påverkar vågen, motionen håller kroppen i form. Ingen genväg där.

Skall sjunga på pappas kusins begravning på torsdag nästa vecka så nu pusslar jag ihop möjlighet att träna med kantorn och det får bli på måndag och snäll chef har jag så hon fixar med arbetstimmarna. Hade passat även på söndag men det krockar med bussresan till Säffle och föreställningen där.

Ja annars så rullar det på här. Mamma är i farten igen och det är skönt att se henne pigg igen men hon härjar allt bra mycket och att dra ner lite på tempot kan nog behövas, dock skiner hon som sola i ka’lsta’ och har haft det väldigt trevligt på sina möten och festligheter. Tur att någon i familjen är på partyhumör 😀

Det var väl lite kort vad som hänt sedan sist jag skrev. Är lite dålig på uppdatering för tillfället..

Annons
 
1 kommentar

Publicerat av på 17 november, 2022 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Så kom första snön för säsongen

  1. Jag

    17 november, 2022 at 21:01

    Vi fick snö just nu, lite kul, fick undan de sista löven idag.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: