RSS

SC//Den dagen gick den med

04 Maj

men inte var jag ute särskilt länge… det BLÅSER något så in i hoppsan men lite blev undanplockat och förpassat till sopavdelningen för vidare transport till sopstationen framöver.

Har lagt upp en hel del bilder från danstiden på fejjan och roat mig med lite nostalgi. Hittade några bilder jag inte skannat in från grundenten så de är också på plats på fejjan. Tog sin runda tid att gå igenom alla bilder.

Fortfarande ingen hörapparat i sikte så kommer den fram – då blir det kors i taket. Den KAN inte vara kvar här, måste ha åkt med i något papper hur konstigt det än må va, hon är ju inte vimsig så nä det är något konstigt. Men men, inget vi kan göra något åt. Får bli till att ringa på akuttid till hörselvården på måndag och beställa tid.

Vi har firat henne ett par dagar i förskott idag med sång och kluckande paket 🙂 Hon fyller på måndag. Tänk att det är ett helt år sedan vi hade 140-årskalaset här på altanen. Ett år går väldigt fort. Hon reser hem i morgon så den här veckan har gått fort den med. Konstigt vecka med en dags jobb sedan ledigt och inga grupper. Känner mig enna vilsen 🙂

Vi skall grilla ikväll sägs det. Blåser som sagt rakt västlig vind = rakt in på norra altanen så hur jag skall lyckas hålla värmen i gasolgrillen vete tusan men jag får väl ställa mig för så det blir lä 😀

Hittat lite mer musik jag gillar inför höstens grupper, japp jag är i planeringen, det gäller att bestämma sig och börja plugga låtarna. Problemet nu är att välja… vad skall bytas ut osv.

Ja ni, roligare än så blir det nog inte idag, dags att gå och bistå i köket. Ni får ha en skön lördagskväll!//Tjing!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 4 maj, 2013 i Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: