RSS

Börjat lite smått

18 Jan

med förberedelserna för omtapetsering i pappas gamla rum och det var mycket lös tapet så det är värt att göra ett grundligt underarbete. Bubbligt här och där så jag skall ta och gå över ordentligt och slipa och spackla och ta god tid på mig.

spkl

 

Det var ju detta att hitta sakerna ute i garaget också… nu skulle man ha en kanal så att man kunde koppla upp sig och höra med pappa vart grejerna finns… hittade lite men inte det jag var ute efter så jag får ta en tur till Jula och handla in lite.

Blev lite luft idag då jag skulle ut till garaget. Röjde undan snön från takfallet på rampen och trappen mot norr och drog upp soptunnan på altanen så kan man köra den på rampen och slipper skotta väg – smart va? 🙂 Gjorde hjälplig väg till komposten också, ryggen pallar inte att göra saker hur nogsamt som helst.

Ni må tro att jag sov gott inatt! Hela 6h! sedan blev det en till då jag slumrade om. Underbart. Återstår att se om det håller i sig… men man får vara tacksam de nätter det fungerar.

Lilla E har varit här och kört Wii-spel och även hårbollen var här då systern åkte till storbyn med mat- och kaffebröd som Smulan och några kompisar skulle sälja utanför Coop. Igår sålde de också men hade inte så mycket med sig så det försvann fort. Klasserna turas om att stå där och sälja för klassresorna. Tur har di att Smulan har en så snäll mormor som bakar både sockerkaka, banankaka och rågkakor.

I övrigt en stillsam lördag här i SutteCity. Löst melodikryss och sedan fixat lite med ekonomi och budget inför 2014. Gäller att jobba på…. och hoppas att man kan få kontinuerliga uppdrag.. både A-skatt och F-skatt. I september är det  5 år sedan jag registrerade firman, men jag kom inte igång ordentligt förrän året därpå. Skall ta mig en funderare hur göra i slutet av detta året. Visst kan det rulla på med F-skatten men blir det inte snurr på det får det blir som bisyssla med egenföretagandet.

//Svejs!

 
2 kommentarer

Publicerat av på 18 januari, 2014 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Börjat lite smått

 1. Znogge

  18 januari, 2014 at 18:31

  Så skönt att du fick sova hela sex timmar i natt. Förlorad nattsömn håller inte i längden…

  Kram och go’ kväll!

   
  • suttecity

   19 januari, 2014 at 13:53

   Det verkar bli sömn lite som det vill… men man får ta de nätter som blir. *Gnuggar ögonen och försöker vakna*

   Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: