RSS

Då var snön här…

11 Jan

Ja jag vet…. det ÄR vinter men…. ja… not my tid på året liksom… men hög luft, dalande stora flingor och vindstilla, fine, det kan jag väl gå med på men det här…. blåser småspik och yr som skrutt. Fåglarna kom tebax i alla fall. Harry och Truls ser lite sura ut nere i hagen, eller om de står och sover 🙂 De börjar bli vita där de står. Harry är en riktigt sagohäst med sin långa man och pannlugg.

Tog en specialblandning a la ortopeden vad gäller smärtlindring för att få sova. När jag är uppe och går och sitter är det inte någon direkt fara på taket men när jag ligger på sidan… mal mal mal mal… muskulaturen på vänster sida har lite att önska… sitter jag i fåtöljen med benen upp på pallen så tar det inte lång tid innan det börjar dra så det får nog bli en bokning hos massören.. bävar för det är ömt när man klämmer själv. Nåväl, fick ihop 4h sammanhängande sömn i alla fall och somnade på studs. Sedan blir det lite hackigt med en timme här och där. Känner sig inte halvdöd idag i alla fall så det räckte nog. Såg på kommentarerna på fejjan att flera har svårt att sova för tillfället. Någon pratade på att det är solstorm, jag vet inte jag.

Vi har besök här, Krillan kom hit en sväng på kaffe och så har jag kapat av honom en hög med hår. Något lurvig 🙂 så nu ser han riktigt städad ut 🙂

Planen i övrigt är att ta bort julbelysningen i stugan och friggan så får vi se vad som hittas på. Snabeldraken skall nog få mat… japp, vi börjar där.

 
5 kommentarer

Publicerat av på 11 januari, 2014 i Vardagsinlägg

 

5 svar till “Då var snön här…

 1. Znogge

  11 januari, 2014 at 11:58

  Fyra timmar är verkligen inte mycket. Men bättre än inget. Själv hade jag svårt för att somna och sov sedan oroligt. Blir liksom helt fel ordning för min rytm men vad gör man?

  Hoppas lördagen tar sig!

   
  • suttecity

   11 januari, 2014 at 13:57

   Ja det är öken när sömnen inte vill sig, men det skall nog räta upp sig.

   Workin’ on it 🙂

    
 2. Jag

  11 januari, 2014 at 17:05

  Det verkar vara allmänt dåligt med sömnen, jag känner mig alldeles vimmelkantig efter flera nätters dålig sömn i rad. Men glad blir jag av snön förstås, bara nu molnen skulle vilja försvinna också så att det blir nåt ljus!

   
  • suttecity

   11 januari, 2014 at 18:09

   SOL önskas! Det bådar gott framöver vad jag kan se på väderprognosen.

    
   • Jag

    11 januari, 2014 at 18:16

    Håller tummarna. Glömde beställa det i snöpaketet.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: